dinsdag 13 november 2007

De auto van de zaak (2)

Wat is dat toch met die bestelbusjes van de baas, met grote reclames erop. Is dat een vrijbrief voor onbeschoft rijgedrag??

In een eerdere blog van 17 october had ik het er ook al over. Op 13 november even ná 7 uur 's avonds overkwam het mij weer op de A 12 van Utrecht richting Den Haag, waar ná de oprit Woerden de weg versmalt en het verkeer op de linkerbaan moet ritsen en naar een rijstrook rechtser moet opschuiven. Het was druk, stapvoets rijdend verkeer, er werd melding gemaakt van 12 kilometer file tot aan knooppunt Gouda.

De Peugeot bestelbus met het kenteken 03-VFR-3 van het bedrijf Worksphere vermeld dat ze alles kunnen op het gebied Veiligheid, Maintenance, Licht en Energie, Klimaat/HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning), Transportmiddelen (liften), Communicatie, Serverruimten etc. etc maar ze kunnen niet RITSEN en ze zijn niet in staat om hun chauffeurs op een dusdanige manier te laten autorijden dat ze potentiële klanten niet van de weg proberen te drukken of dood te rijden. Mogelijke klanten kunnen mogelijkerwijs óók vermomd rijden in een kleine Smart ForTwo. Zou het ooit tot deze chauffeur doordringen???

Of lag het aan de datum, de dertiende?? Maar dat is dan toch altijd op vrijdag de dertiende??

Komt u dát soort busjes tegen?? Laat het me weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten