woensdag 4 juni 2008

Succesvol Netwerken: Dé allerbelangrijkste Tip

De meest belangrijke tip voor Netwerk bijeenkomsten : Hoe haal je het meeste rendement uit je netwerk-bijeenkomst?

Het succes begint natuurlijk door domweg een ding:
Je aanwezigheid.
Hoe veel mensen schrijven zich in voor netwerk bijeenkomsten en ontwikkelen dan een plotselinge haast allergische reactie: NNIZ, de Netwerker's Nader Inzien Ziekte.

Dit syndroom verergert naarmate de startdatum van het evenement dichter bijkomt. Ze ontwikkelen een plosteling opkomende drang om uren lang televisie te kijken. Ergere gevallen zijn er bekend die plotseling bevangen worden door een onstuitbare behoefte om E-mails te sturen naar honderden mensen "dat ze binnekort eens moeten afspreken" of plotsklaps hun profielen moeten gaan aanpassen op vier-en-veertig verschillende Online Networking groepen.
N.N.I.Z is een serieuze aandoening die uiteindelijk leidt tot Holbewonersschap. Mensen die daaraan leiden sluiten zichzelf vaak op in hun Hol.Ze verplaatsen zich in hokken op vier wielen naar andere Holen waar ze in kamertjes gaan zitten wachten otdat het vijf uur is. Dan herhalen ze het proces in omgekeerde volgorde. Ze hebben vierkante ogen. Hun vingers zijn afgesleten van het gebruik van toetsenborden.

Op een succesvolle manier je onderneming laten groeien op basis van netwerken zal alleen dan lukken als je mensen ontmoet en hun de hand schudt. Aanwezig zijn dus!