zaterdag 30 april 2011

Noem gerust mijn naam.............

" en als je zegt dat je via mij komt, wil hij vast wel meehelpen denk ik"  las ik op een van de social media platformen.


En ja, het is veel moeite om degene die "mee zou willen helpen" eventjes te bellen en te vragen of hij dat inderdaad wel wil.

Het is veel moeite om tegelijkertijd eventjes te vragen of het goed is dat iemand contact met hem opneemt, iemand die jij een plezier wilt doen en wilt helpen.

Als je je die moeite wél getroost versterk je je netwerk. Je hebt zélf weer eens contact met degene die "mee zou willen helpen" . Je krijgt een update van zijn activiteiten en wellicht kun je ook nog zelf eventjes vertellen waar jij je mee bezig houdt.

Door te vragen of het goed is dat iemand anders eventjes contact legt, krijg je jouw eigen mening dat de betreffende persoon inderdaad hét juiste contact is herbevestigd.

Daardoor zal het contact tussen de personen effectiever verlopen en hebben ze daadwerkelijk iets aan elkaar. Daardoor zul jij als tussenpersoon en netwerker stijgen in de achting van die twee personen die je hebt gekoppeld.

Netwerken=hard werken




foto:
Handen in elkaar door Vera Kratochvil

Geen opmerkingen:

Een reactie posten